More

  Uit Nu! • Sassybot is klaar met het bouwen van hun Winkeltje

  Winkeltje: The Little Shop van Sassybot beleeft na een lange early access periode de 1.0 release.

  In 2019 gaf Tino van der Kraan, creative director bij Sassybot, al aan dat de early access periode zolang ging duren als nodig. Hij had het toen over minimaal een jaar. Het zijn er drie geworden.

  Winkeltje draait om het bouwen, decoreren, en runnen van je eigen fantasy kruidenier. Daar verkoop je eten, kleding en gereedschap. Maar ook meer exotische zaken als zwaarden en liefdeselixers. Je kan ook ruwe materialen gebruiken en daar zelf verkoopbare waar van ‘craften’. Maar wat je ook slijt, je moet er voor zorgen dat je goedkoop inkoopt en verkoopt met zoveel mogelijk winst. Daarnaast moet je er er rekening mee houden dat je assortiment aansluit bij de wensen van de klant.

  Wanneer je winkeltje te groot wordt om alleen te draaien, huur je personeel in om je te helpen bij het bedienen van klanten. Maar dat personeel moet wel geleid worden. Kortom, je hebt je handen vol aan je retailbedrijf.

  Winkeltje is te koop op Steam, GOG, in de Nintendo eShop en de PlayStation Store. Op alle platforms betaal je €12,49.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img