More

  DGA opent nominaties voor de Special Awards

  Onlangs opende de Dutch Games Association de game inschrijvingen voor de Dutch Game Awards. Vanaf nu is het ook mogelijk om personen en organisaties te nomineren voor een Special Award.

  Net als vorig jaar zijn er Special Awards voor Lifetime Achievement, Inclusion en Best Studio. Lifetime Achievement is voor een persoon die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse game-industrie. Inclusion gaat naar een initiatief, persoon, organisatie of bedrijf dat een significante impact heeft op het verbeteren van inclusiviteit in de game-industrie. Voor Best Studio zoek de organisatie de beste plek om games te maken.

  Nieuwe special award

  Nieuw is de Awesome Achievement award. Deze award is voor mensen, studio’s, projecten, organisaties en anderen die geweldige dingen doen, maar die niet in aanmerking komen voor een van de andere awards.

  In tegenstelling tot de ‘gewone’ awards laat de organisatie de winnaars van de Special Awards niet enkel afhangen van de inbreng uit de industrie. Ze gaan ook zelf op zoek naar nominaties.

  Nomineren maar!

  Wil je iemand nomineren voor een de Lifetime Achievement Award, dan kan dat hier. Nominaties voor Best Studio kan je hier kwijt. Dit is het formulier voor de Inclusion Award. Nominaties voor Awesome Achievements kan je hier kwijt. Het is ook nog steeds mogelijk om je game aan te melden voor een Dutch Game Award.

  Nog een keer, om het af te leren, de video van de Dutch Game Awards 2021.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img