More

  Amaze Diversity Award gaat naar developer uit Nederland

  Faezeh Khomeyrani heeft met haar game A Rejection Story de Amaze Diversity Award gewonnen.

  A Rejection Story gaat over een meisje dat solliciteert op haar droombaan bij een game studio. Of liever gezegd, over de chaos die ontstaat terwijl ze wacht op een reactie. De game is deels gebaseerd op hetgeen Khomeyrani zelf heeft ervaren toen ze zelf op zoek ging naar de perfecte baan.

  Je kan A Rejection Story hier spelen (gewoon in je browser). Ben je enthousiast na het spelen van de game, kijk dan hier voor al haar andere games. Of speel de interactieve CV van Khomeyrani.

  De ‘saaie’ uitvoering van haar CV (en LinkedIn) leert ons dat Khomeyrani eerst architectuur studeerde. Daarna volgde ze een studio game design aan het National Game Development Institute Of Iran. Momenteel studeert ze aan de Hanzehogeschool in Groningen.

  Het was dit jaar de eerste keer dat de Amaze Diversity Award werd uitgereikt. De award wordt gesponsord door Wings. Een fonds dat investeert in games ontwikkeld door teams waarin vrouwen en marginalized gender developers sleutelposities bekleden.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img