More

  Dit is de selectie voor de Indigo Showcase 2022

  Dutch Game Garden heeft de selectie voor Indigo bekendgemaakt. Er is dit jaar geen fysieke showcase, dus de 24 geselecteerde games zijn helaas niet op locatie te spelen. Ze zijn wel online te bewonderen, want GlitchKraft, TeamWALL, ShannaNinaNL en Melanie spelen ze allemaal tijdens de gratis Indigo Discover Showcase stream.

  Wat je op 17 juni wel op locatie kan bijwonen zijn de Indigo talks, en er is een expo op het MeetToMatch plein. Voor het aanschaffen van kaarten ga je naar de Indigo website. Als je snel bent pak je het early bird tarief nog mee.

  Hieronder een overzicht van de geselecteerde games in willekeurige volgorde. Kijk voor meer informatie over de games op de Indigo website.

  Tuggowar banner
  Schim banner

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img