More

  Uit Nu! • Bouw je droomhuis in City Escape

  Sparkling Society doet het al een aantal jaar goed met hun mobiele city sims, waaronder de City Island reeks. Met City Escape zitten ze aan de wat meer ‘casual’ kant van het stadje bouwen.

  City Escape is een match 3 game met narratief. Je volgt Melanie, haar man David en de rest van het Filburn gezin naar het platteland waar ze een verlaten boerderij in een droomhuis willen veranderen. Daar hebben ze sterren voor nodig, en die verdien jij met het spelen van match 3 puzzelgames. Daarmee verzamel je ook munten. En die kan je weer gebruiken om extra levens en boosters te kopen om nog sneller sterren te verzamelen.

  De renovatieklussen krijg je keurig gepresenteerd in je takenlijstje. En terwijl je werkt aan een steeds mooier wordend huis, de verschillende bijgebouwen, en je lappen land, leer je de familie Filburn steeds beter kennen.

  City Escape is gratis te downloaden op Google Play en in de Apple App Store. Geduldige types renoveren hun oude boerderij gratis. Mensen met wat meer haast kunnen extra munten of pakketten kopen waarmee ze zich sneller door de match 3 puzzels heen kunnen spelen. Want zomaar sterren kopen, dat kan niet.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img