More

  Goed nieuws: Control Conference komt terug!

  Op 6 oktober vindt in Hilversum de Dutch Game Day powered by Control plaats. Dit event laat zich het makkelijkst omschrijven als de oude vertrouwde Control Conference, maar dan met een nieuwe naam en op een nieuwe locatie.  De game-dag maakt onderdeel uit van de Dutch Media Week, hét media festival van Nederland.

  Dutch Game Day powered by Control bestaat uit een congres van twee tracks met sprekers uit binnen- en buitenland. Die geven een kijkje achter de schermen bij het development van hun games of delen hun meer persoonlijke verhalen. De eerste sprekers hebben we al, maar hun namen delen we nog niet. Wat we wel verklappen is dat er naast bekende gezichten ook mensen zijn die voor het eerst hun verhaal doen of hun inzichten delen.

  Live podcasts en expo

  Uiteraard is er een centrale expo waar bedrijven hun games en producten kunnen showcasen. Of op zoek kunnen naar klanten, partners werknemers of stagiairs.

  Verder host DGA-voorzitter Derk de Geus enkele live podcast-uitzendingen. Daarin gaan experts dieper in op actuele onderwerpen in de industrie. De gesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over NFT’s en de gevolgen van de opmars van de abonnementsmodellen.

  Dutch Game Awards

  In de avond van 6 oktober organiseert de Dutch Games Association de uitreiking van de Dutch Game Awards 2022. Vorig jaar was het de eerste keer dat Dutch Media Week en de Dutch Games Association hiervoor de handen ineen sloegen. Die samenwerking is zo goed bevallen, dat er nu dus sprake is van een hele game dag. Wil je kans maken op een mooie nieuwe uil, klik dan hier voor meer informatie.

  Call for speakers

  Heb jij een goed idee voor een talk, dan kan je je voorstel via dit formulier indienen. Op dit moment accepteren we alleen aanmeldingen voor presentaties. Niet voor panels of roundtables. Het aanmelden van je talk kan tot 15 juni.

  Kaarten, expo en sponsoring

  Wij hebben er alle vertrouwen in dat het weer een mooi congres wordt. Deel je dat vertrouwen, dan kan je nu hier je kaarten kopen voor het speciale early bird tarief.

  Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Samenwerking

  De Dutch Game Day is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game dag in hun bredere programmering, regelt alle praktische zaken en legt de verbinding met het bredere medialandschap. Dutch Games Association managet de hele game dag en is de organisator van de Dutch Game Awards.

  Beeld: foto’s van voorgaande edities van Control Conference (Arno Landsbergen)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img