More

  Uit Nu! • We Were Here Forever is alweer de vierde WWH-game

  Spelers krijgen er maar geen genoeg van de We Were Here games en daarom komt Total Mayhem Games met We Were Here Forever. Het is alweer de vierde game in de WWH-serie.

  Dit keer verkennen spelers delen van Castle Rock waar ze nog niet eerder zijn geweest. Via een griezelig kerkhof en de donkere wateren van de Foundry leer je meer over de bewoners en de historie van Rockbury. En over de ontsnappingsplannen van het verzet tegen de nare koning. Maar is ontsnappen aan Castle Rock eigen wel mogelijk?

  Live action serie

  We Were Here Forever is de grootste game in de WWH-serie. Er zijn 22 nieuwe puzzels die spelers minimaal 12 uur zoet houden. Ook overtreft de game grafisch gezien de voorgangers met een levendiger wereld propvol kleine details, aldus de developer.

  Qua promotie pakt Total Mayhem Games in ieder geval lekker uit. Om spelers een kijkje te geven in de lore van de serie brachten ze de zesdelige live-action videoserie We Were Here Stories: Chronicles of Castle Rock uit. De serie gaat over het verhaal van Kees Klokkenmaker, verteld door een van zijn nazaten. Het is niet alleen een We Were Here achtergrondverhaal, er zijn ook teasers voor de nieuwe game.

  De games in de We Were Here-serie hebben weliswaar een gemeenschappelijke verhaallijn, maar je kunt ze in willekeurige volgorde spelen.

  Cijfertjes

  De eerste game in de We Were Here serie kwam uit in 2017. We Were Here, We Were Here Too en We Were Here Together zijn inmiddels door 6,5 miljoen spelers gespeeld. De eerstgenoemde game was gratis, en van de andere twee titels zijn er gezamenlijk op Steam alleen al meer dan een miljoen stuks verkocht.

  Heb je een Windows PC en wil je op avontuur in Castle Rock, dan kan je Were Here Forever voor €17,99 downloaden via Steam en de Epic Game Store. Die prijs ligt iets hoger dan het vorige deel, maar je krijgt ook meer game voor je geld. De console-release volgt op een later moment.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img