More

  Lucky Kat onderzoekt mogelijkheden voor eigen crypto token

  Lucky Kat lanceerde onlangs NFT game Panzerdogs, maar hun crypto-interesse gaat verder. Ze onderzoeken de mogelijkheden om een eigen crypto token te lanceren. Ze hebben een team van adviseurs ingehuurd om de verschillende mogelijkheden te onderzoeken.

  Panzerdogs is een multiplayer online battle arena game gebaseerd op de blockchain technologie Solana. Spelers bezitten de avatars en accessoires in de vorm van NFT’s en gebruiken ze om hun tegenstanders te verslaan. Momenteel is een PVP-modus beschikbaar waarin twee teams van elk drie spelers het elk tegen elkaar opnemen.

  $BOLT en $PANZR

  Er wordt gewerkt aan een PVE modus waarin spelers gratis kennis kunnen maken met het Panzerdogs-ecosysteem. Lucky Kat wil dat iedereen kan deelnemen. Zelfs als spelers geen kennis hebben van NFT’s of virtuele valuta. Om Panzerdogs te spelen in de PVP modus, en om deel te nemen aan de play to earn mechanics, moet een speler NFT’s hebben.

  Als het plan rond komt krijgt het Panzerdogs-ecosysteem twee interne spelvaluta: $BOLT en $PANZR. $PANZR is de governance token, een premium valuta. Deze wordt gebruikt om in-game items (NFT’s) te kopen of te upgraden. $BOLT is de utility token en wordt voornamelijk gebruikt als beloning voor de play to earn mechanics.

  IDO

  Het is de ambitie om $PANZR en $BOLT tokens uit te geven op een gedecentraliseerde handelsplaats via een IDO (Initial Decentralized Offering). Dit maakt handel mogelijk tussen de in-game crypto tokens en andere valuta.

  Externe NFT-marktplaatsen worden gebruikt voor de aankoop van Panzerdogs NFT’s en handel in NFT’s tussen spelers. Spelers kunnen avatars verkopen, evenals tanks en tankonderdelen die zij in het spel hebben gemaakt. Lucky Kat ontvangt een commissie voor transacties. Een deel van de inkomsten uit NFT-verkoop en transactie-opbrengsten wordt gestort in het Gamefonds (Treasury) van Panzerdog. Dat fonds wordt bijvoorbeeld gebruikt voor beloningen in het spel. Er zullen steeds nieuwe NFT’s op deze marktplaatsen worden geïntroduceerd.

  In december 2021 verkocht Lucky Kat 5.555 NFT’s tegen de prijs van één eenheid van de Solana cryptocurrency per NFT.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img