More

  Uit Nu! • The House On Holland Hill van Hedgefield

  The House On Holland Hill is de eerste Steam-release van Hedgefield, de naam waaronder Tim Hengeveld naast illustraties ook games maakt.

  The House On Holland Hill is een visual novel, waarin je maaltijdbezorger Luigi bent. Voor zijn eerste klus wordt Luigi naar een grote nieuwe villa gestuurd. De bewoners van het huis blijken goede klanten en Luigi komt keer op keer terug om eten te bezorgen. Zo leert hij steeds meer over de mensen in het huis. Langzaam maar zeker krijgt Luigi het idee dat het daarbinnen niet helemaal pluis is.

  Vijf jaar in de koelkast

  Hengeveld maakte The House On Holland Hill in 2017 voor de Idle Thumbs Wizard jam 4. Hij ontwikkelde de game in twee weken. Het project liet Hengeveld nooit helemaal los en hij bleef altijd de wens houden om ‘m verder op te poetsen. Dat is nu dus gebeurd.

  The House On Holland Hill is te spelen op Windows en Mac en te koop op Steam  (€3,29) en Itch.io (€3,99). Voor dat bedrag krijg je een avontuur waarmee je een minuut of 20 zoet bent.

  Meer Hedgefield games

  Met The House On Holland Hill levert Hengeveld weliswaar zijn eerste Steam game af, maar hij is zeker geen nieuwkomer. Hij werkte in het verleden al voor studios als voor Monkeybizniz, Game Oven en Paladin Studios. Maar Hengeveld maakt ook al geruime tijd zijn eigen games. Die zijn allemaal te vinden op zijn Itch.io pagina.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img