More

  Meld je game aan voor de Indigo Discover Showcase

  De datum voor Indigo 2022 hadden we al aangekondigd in de Control nieuwsbrief. Voor de mensen die ‘m niet ontvangen: Indigo vindt dit jaar plaats op 17 juni. Nu is het ook mogelijk om je game in te dienen voor de Indigo Discover Showcase.

  Er zijn geen corona-beperkingen mee, dus organiseert Dutch Game Garden weer een fysieke editie van Indigo, dit keer in de Dotslash Campus in Utrecht. Maar de organisatie laat online niet helemaal los. Dat blijft, onder andere in de vorm van de Indigo Discover Showcase. Deze showcase wordt live gestreamed vanaf het Indigo event in Utrecht.

  Live stream vanuit Utrecht

  Om kans te maken op deelname aan de showcase moet je uiterlijk 24 april je game hier aanmelden. Voor het indienen volstaat een video, maar als je game gekozen wordt, moet je een speelbare demo aanleveren. Alle andere voorwaarden voor het indienen en deelname vind je hier. Let op: de showcase is in de vorm van een stream, maar er moet wel iemand van het team fysiek in Utrecht aanwezig zijn.

  De winnaar van de Indigo award krijgt dit jaar niet alleen een mooi beeldje. Sponsor Xsolla geeft de beste game van de Indigo showcase ook nog eens 5.000 dollar aan contanten.

  Conference en MeetToMatch

  Naast de showcase, is er het Talks programma, waarvan de eerste sprekers reeds zijn aangekondigd. Verder kan er genetwerkt worden via het MeetToMatch platform. Op locatie is er een fysiek MeetToMatch plein, maar voor mensen die niet in Utrecht aanwezig zijn is er online matchmaking.

  Early Bird korting

  Kaarten voor Indigo variëren van gratis (showcase) tot €135 (all access pas inclusief MeetToMatch op locatie). Als je niet al te lang wacht met de aanschaf, pak je een mooie early bird korting van 25 procent mee.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img