More

  Call for games voor ‘Nederlandse’ bundel voor Oekraïne

  Binnen de game-industrie zijn er diverse initiatieven om Oekraïne (financieel) te steunen. Onder andere deze fantastische Itch-bundel waarmee al bijna $4 miljoen is opgehaald. Ook in Nederland is er een initiatief ontstaan na een oproep van Tomas Sala op de Dutch Games Industry Slack: “Mensen ik ben nu al een week aan het trillen over wat er in Oekraïne gebeurt. Voor mij ligt hier een mogelijkheid om als Nederlandse devs ook iets te doen.”

  Consultant en business developer Richie de Wit en Controls Alessandra sloten zich bij Sala aan voor het organiseren een game-bundel waarvan de opbrengsten naar het Oekraïense Rode Kruis gaan. Na interesse van buitenlandse developers is er besloten dat ook games van buiten onze landsgrenzen welkom zijn.

  Voor de bundel partneren ze met Fanatical. Verschillende developers uit binnen- en buitenland hebben zich reeds aangemeld, maar hoe meer games, hoe beter. Wil je meedoen, dan kan je hier alle informatie vinden.

  Een aantal belangrijke punten op een rijtje:

  • De deadline voor het aanmelden van een game is woensdag 16 maart
  • De bundel kost minimaal $10, maar mensen mogen meer betalen
  • Voor deelname moet je 10.000 wereldwijde Steam Keys beschikbaar stellen
  • De bundel loopt in principe van 25 maart tot 16 april, tenzij er voor die tijd 10.000 stuks zijn verkocht. Als er keys over zijn dan krijg je ze terug.

  Aanmelden kan hier.

  Kan je zelf niet meedoen, maar wil je dit initiatief wel steunen, deel dan dit bericht of de link naar het online formulier met anderen. Wil je op andere manieren helpen, dan kan dat zo:

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img