More

  Uit Weer! • Galaga Wars, Hidden Folks, Hix en Liftoff

  Er komen steeds vaker ‘oudere’ games uit op nieuwe platforms, of er komt nieuwe content. Geen echte Uit Nu!, maar toch willen we de releases niet zomaar voorbij laten gaan en daarom verzamelen we ze in Uit Weer! artikelen.

  Galaga Wars

  Het door Paladin Studios ontwikkelde Galaga Wars , kwam in 2016 uit als de jubileumversie van de arcade-klassieker. De game is zowel voor Android als iOS gratis te downloaden. Op het laatste platform is de game nu ook gratis te spelen voor Apple Arcade abonnees. Beide games zijn qua gameplay hetzelfde, maar de Apple Arcade-versie is ontdaan van in app purchases en reclames. Je kan dus ongestoord doorgamen.

   

  Hidden Folks

  Ook Hidden Folks van Adriaan de Jongh en Sylvain Tegroeg is een aantal jaar na launch toegevoegd aan de Apple Arcade collectie. De game is nog steeds los te koop voor €4,99, maar voor hetzelfde bedrag (per maand) krijg je er dus Galaga Wars en een hele rits andere games extra bij. Tel uit je winst!

   

  Hix 

  Hix van Gamedia was al uit op mobiel, maar de puzzelaar is nu ook te koop voor Nintendo Switch. In Hix heeft de duivelachtige Dix de logistiek op de verschillende eilanden letterlijk door elkaar geschud. Het is aan de speler om Dix’ vriendelijke tweelingbroer Hix te helpen de orde te herstellen, zodat de autootjes en de treintje weer kunnen rijden en de bootjes weer kunnen varen.

  Hix is voor €6,99 te koop in de Nintendo eShop.

   

  Liftoff: Micro Drones

  LuGus Studios heeft met de game Midnight Protocol een IGF nominatie in de wacht weten te slepen. Maar bij velen is de Belgische studio vooral bekend vanwege de Liftoff drone simulators die ze ontwikkelen.

  Liftoff: Micro Drones draait om drones die zo klein zijn dat ze in de palm van je hand passen. Ideaal om er binnenshuis mee te racen. In de game dan. Dat kan in je eentje, maar je kan het in de multiplayer ook opnemen tegen andere drone-fans.

  Liftoff: Micro Drones is als early access game te downloaden op Steam. Voor €14,99 koop je de game los, maar je kan ‘m ook kopen als onderdeel van de Liftoff Ultimate Collection.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img