More

  Guerrilla werkt aan Horizon-titel voor PlayStation VR2

  Sony heeft meer details gedeeld voor PlayStation VR2 en de bijbehorende PlayStation VR2 Sense Controllers. Maar er was ook software nieuws: Guerrilla werkt aan een Horizon-game voor de nieuwe PlayStation VR.

  In een video legt Jan-Bart van Beek, een van de studiohoofden van Guerrilla, een heel klein tipje van de sluier op. Horizon Call of the Mountain is een heel nieuw deel in de Horizon serie, dat speciaal voor VR is ontwikkeld. Guerrilla is niet de enige studio die aan de game werkt, ze doen dit samen met het in Liverpool gevestigde Firesprite.

  Laatstgenoemde studio heeft ervaring met PSVR-launch-titels: in 2016 werkten ze aan Playroom VR voor de eerste PlayStation VR-bril. Firesprite werd in september vorig jaar onderdeel van de PlayStation familie.

  Wanneer PlayStation VR2 te koop is en wat ‘ie gaat kosten, is nog niet bekend. Horizon Call of the Mountain heeft dan ook nog geen release window.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img