More

  Uit Nu! • Monopoly Madness is uit op PC en console

  Vier jaar geleden bouwde het Doetinchemse Engine Software al aan de Switch-versie van het bordspel Monopoly. Vorig jaar werkten ze aan een remaster van die versie voor een release op Google Stadia. Nu komen ze – wederom in samenwerking met Ubisoft – met een hele nieuwe Monopoly titel: Monopoly Madness.

  In Monopoly Madness wil het besnorde Monopoly-mannetje op vakantie, maar dan moet hij wel eerst een vervanger zien te vinden. En dat is waar de krankzinnigheid begint.

  Weg Barteljorisstraat

  Het bekende bord met de Barteljorisstraat en de stations is verdwenen. Spelers bewegen vrijelijk rond in Monopoly City. Maar net als in het originele bordspel gaat het nog steeds om het verzamelen van zoveel mogelijk onroerend goed.

  Als ergens een huis te koop komt moet je er zo snel mogelijk naartoe zien te komen en je tegenstanders overbieden. Maar je kan het ook anders aanpakken en ze gewoon letterlijk omver kiepen of ze de weg versperren, zodat ze niet eens aan bieden toekomen.

  Vastgoedmagnaat

  Wanneer je de trotste eigenaar bent van vastgoed levert het inkomen op. De energie en water tokens die je onderweg verzamelt kan je gebruiken om je gebouwen te upgraden. Daarna verdien je er nog meer geld mee. Maar je moet alert blijven, want als je dat niet doet loop je schade op, of raak je je bezit zelfs helemaal kwijt.

  Er is een solo campaign mode en een multiplayer mode (online of couch coop) voor maximaal  6 spelers.

  PC en alle consoles

  Monopoly Madness is voor €29,99 te koop voor PC via Epic Game Store, Google Stadia, PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series X en Nintendo Switch.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img