More

  Uit Nu! • Vertigo brengt eerste seizoen After The Fall uit

  After the Fall, de nieuwe FPS voor VR van Vertigo Games, is uit. Althans, het eerste seizoen is nu beschikbaar.

  After the Fall speelt zich af in de jaren 80 in een post-apocalyptische bevroren versie van Los Angeles. In de VR survival shooter nemen spelers het op tegen de vijandige wereld. De game draait om de co-op mode, waarin maximaal 32 spelers (cross-platform) in groepjes van vier erop uittrekken in een bevroren LA.

  Overal gevaar

  Samen gaan ze op zoek naar spullen die hen helpen om de kille koude wereld te overleven. Uiteraard is dat niet zonder gevaren. Hun pad wordt gekruist door ‘gewone’ zombies en gigantische eindbazen die het op hun leven hebben gemunt. Als ze de strijd winnen kunnen spelers de materialen die ze verzamelen gebruiken om wapens te maken of de wapens die ze al hebben te verbeteren.

  Als je even genoeg hebt van alle zombies kan je het in de Tundradome Arena opnemen tegen andere spelers.

  Seizoen 1

  De release vandaag is slechts het eerste ‘Frontrunner’ seizoen van After The Fall. Dit bestaat uit de ‘Hollywood Boulevard’ Harvest Run, de ‘Warehouse’ PvP Arena, verschillende game modes en diverse wapens.

  “De wereld waarin we development van After the Fall begonnen vóór de pandemie, en de wereld waarin we de game nu lanceren, konden haast niet verschillender zijn,” zegt Richard Stitselaar, CEO bij Vertigo Games. “Dat geldt ook voor VR-gaming. Het is gegroeid van een nichemarkt naar een markt die klaar is om groot te worden. Onze ambities zijn meegegroeid. En de lancering is nog maar het begin. We zijn van plan om de wereld van After the Fall voor alle spelers nog lang uit te breiden met meer content en features.”

  Waar te koop?

  After the Fall – Launch Edition is voor €39,99 te koop voor Quest 2, PlayStation VR en Steam. Voor de  Deluxe Edition betaal je een tientje meer. Deze editie bevat (naast de ‘Uncle Bob’ wapen skin) de After The Fall OST (met muziek van Jonathan van den Wijngaarden) en een digitaal After The Fall artbook.

  Een release voor de originele Quest volgt later.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img