More

  Uit Nu! • Smurf het strand schoon met Azerion

  Er drijft teveel troep in onze zeeën en de Smurfen willen daar wat aan doen. Daarom spelen ze de hoofdrol in een door Azerion ontwikkelde Ocean Cleanup game.

  De Smurfen zijn uiteraard niet echt, wat Vader Abraham ook mag beweren, maar tóch zijn ze ambassadeurs van een aantal Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Omdat de blauwe figuurtjes zo begaan zijn met het klimaat, waren ze voor Azerion de ideale personages voor een game voor een schone stranden campagne.

  Hengelen naar vuil

  In The Smurfs: Ocean Cleanup gooit slechterik Gargamel samen met zijn vileine feline side-kick Azraël rotzooi in de zee. Dat laten de Smurfen niet over hun kant gaan, dus ze trekken er in hun roeibootje op uit om al het vuil weer uit de zee te halen. Het is zaak om je hengel op het juiste moment uit te gooien. Hoe beter je mikt op de ’throw-meter’, des te dieper je hengel het water in verdwijnt. Wanneer de Smurf in het bootje de hengel ophaalt moet de speler de haak door het water heen en weer bewegen om zoveel mogelijk vuil binnen te hengelen. Een soort van Ridiculous Fishing, maar dan in landscape, en zonder het ridicule wapengeweld.

  Voor elk stukje vuil dat je verzamelt krijg je coins waarmee je upgrades kan kopen, om bijvoorbeeld dieper te vissen. Naast het ordinaire huis-tuin-en-keukenvuil is er zeldzaam vuil waar je meer punten voor krijgt. En er zijn ook schatten en stickers te vangen. Heb je al het vuil bij het ene strand weggehengeld, dan kan je door naar de volgende locatie.

  Ook echte stranden schoonmaken

  De game is de start van een samenwerking tussen Azerion, NL Cares en de Surfrider Foundation om meer aandacht te genereren voor klimaatverandering. Ook gaan ze samen evenementen organiseren om voor het echie stranden schoon te maken. Wil je je steentje bijdragen, dan kan je hier terecht. Op het moment van schrijven konden we geen evenementen in Nederland vinden, maar de actie loopt ook in 2022 door.

  Je kan The Smurfs: Ocean Cleanup gratis spelen op alle Azerion-platforms, waaronder deze. Wel krijg je om de zoveel hengelbeurten advertenties te zien. Maar dan kan je gewoon even wat anders gaan doen. Bijvoorbeeld een stukje voor Control tikken.

   

  https://youtu.be/sUIVmYCXFw8

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img