More

  Uit Nu! • Rijden als een malloot loont in Taxi Chaos

  In Taxi Chaos van developer Team6 verdien je het meest wanneer je je als maniac door het verkeer begeeft, om je ritten zo snel mogelijk te volbrengen.

  In de game pik je passagiers op in New Yo.., sorry, New Yellow City om ze vervolgens op de gewenste plaats van bestemming weer uit je auto te zetten. En zoals te verwachten is tijd geld in een grote metropool, dus iedereen heeft haast. Hoe sneller je je ritjes weet af te ronden, hoe meer je verdient.

  Op veler verzoek

  Taxi Chaos was al uit op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Switch, maar nu alsnog een release op PC. “Het enthousiasme is groot sinds we Taxi Chaos eerder dit jaar op consoles hebben uitgebracht,” zegt Valentijn van der Lende, marketing director bij uitgever Lion Castle. “Een van de vragen die veel spelers ons stelden, was of we het spel ook naar PC konden brengen. We zijn blij dat we eindelijk aan dat verzoek kunnen voldoen. We hopen dat hierdoor veel nieuwe spelers kunnen genieten van deze throwback naar het klassieke taxi-genre.”

  Yellow car

  De speler kan kiezen uit zeven verschillende voertuigen, van de bekende gele taxi tot een volledige gepimpte muscle car. In de Freeroam-mode kan je op je gemak de stad verkennen. Op die manier kan je sluiproutes uitstippelen die je goed kan gebruiken in de Arcade-mode. Voor spelers die een extra uitdaging zoeken is er de Pro-mode.

  Overal te koop

  Taxi Chaos is op Steam te downloaden voor €24,99. Voor de PlayStation 4-versie (die ook te spelen is op PS5) tel je €29,99 neer. Voor de Xbox One-versie (die ook draait op de Series X|S) betaal je hetzelfde. Wil je de game voor Nintendo Switch downloaden, dan is de schade €34,99. De console-versies zijn boxed ook verkrijgbaar bij de game-winkel om de hoek (en op het internet).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img