More

  Uit Nu • Beleef desastreuse familietrips in Push Your Family

  Physics-based local multiplayer party-game Push Your Family van Utrechtse developer Meteor Mug is uit in Steam Early Access.

  Push Your Family wordt gespeeld door vier spelers, die elk in de huid kruipen van een lid van een disfunctionele familie die dagtripjes maakt. Wat een leuke dag in een attractiepark of dierentuin had moeten worden loopt uit op een handgemeen. Het familielid dat het langst stand houdt is de winnaar.

  Quarantaine

  Maar niet alleen als de familie op stap gaat loopt het fout af, als ze thuisblijven staan ze elkaar ook naar het leven. Zo zit in de Quarantine-mode zit de hele familie thuis in afzondering. Gelukkig is er een desinfectie-apparaat in huis waarmee de familie het nare virus van zich af kan spoelen. Het familielid dat na desinfecteren de voordeur weet te bereiken zonder weer door een ander familielid besmet te worden is de winnaar.

  Landfall Games

  Meteor Mug is in het najaar van 2019 begonnen met development van de game en in december 2020 brachten ze ter gelegenheid van het Steam Game Festival een demo uit. Daarmee trokken ze de aandacht van Landfall Games, de developer van onder andere physics-based Battle Royal game Totally Accurate Battlegrounds. Zij steunen Meteor Mug financieel.

  Early Access roadmap

  De game heeft op dit moment twee game modes: de dagtripjes Battle-mode en Quarantine-mode, en er zijn acht familieleden waar je uit kan kiezen. De Early Access release van Push Your Family is de eerste stap in het verder uitbouwen van de game. Meteor Mug heeft daar zelf plannen voor: het toevoegen van meer game-modes, een campaign-mode, meer maps en meer familie. Maar die plannen zijn flexibel. “We hebben een roadmap opgesteld, maar we zijn bereid om die aan te passen op basis van de input van de spelers,” aldus game designer Bauke Hoekstra.

  Push Your Family is voor €12,49 te downloaden op Steam.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img