More

  Uit Nu! • Mickey Storm and the Cursed Mask

  Mickey Storm and the Cursed Mask is de nieuwe game van Nederlandse uitgever Lion Castle en developer Triangle Studios.

  Mickey Storm and the Cursed Mask draait om waterglijbanen. Komt dat je bekend voor? Dat kan kloppen. “De game bouwt voort op onze game Slide Stars, vooral wat betreft de techniek en visuele stijl,” zegt Valentijn van der Lende, pr manager bij Lion Castle. “Echter, Mickey Storm is een opzichzelfstaand volwaardig avontuur, met meerdere en nieuwe gameplay-elementen. Zo gaat het niet alleen om racen, maar moet je ook platformen, puzzelen en strijden tegen monsters en een kwaadaardige aartsvijand. Het avontuur is qua content ook groter.”

  Mickey en Jenny

  De action platformer is te spelen als Mickey Storm of als zijn zus Jenny. Ze moeten hun ouders zien te redden van de gemene Dr. Fisher. Die heeft met behulp van een magisch masker vader en moeder Storm gevangen genomen. Ze zijn namelijk niet zomaar gewone ouders, maar Storm spionnen. Om ze te bevrijden moeten de kinderen Storm meer dan 70 levels aan waterglijbanen, diverse puzzels en gevechten overleven. In de single player mode neem je het als Mickey of Jenny in je eentje op tegen Fisher. In de couch co-op mode werken broer en zus samen.

  Kindvriendelijke prijs

  Hoewel Mickey Storm een grotere game is dan Slide Stars, is de prijs ligt flink lager dan de €39,99 die je voor laatstgenoemde titel neertelt. Dit heeft volgens Van der Lende te maken met de filosofie die ze voor Mickey Storm hebben. “De game is vooral gericht op kinderen. De visuele stijl, het avontuurlijke verhaal en de kleurrijke karakters zijn speciaal voor hen ontworpen. We hebben de game ontwikkeld om iets te doen voor kinderen die dit jaar nog steeds niet op vakantie kunnen. Daarom hebben we de prijs expres aanzienlijk lager gemaakt zodat de game toegankelijk is voor hen, ondanks de hoge kwaliteit van het product.”

  Samenwerking met War Child

  Mickey Storm and the Cursed Mask is voor €14,99 te downloaden in de Nintendo eShop. Voor €17,99 download je de Xbox One versie in de Microsoft Store. Voor dezelfde prijs koop je in de PlayStation Store de PS4-versie (die via backwards compatibility ook op de PS5 te spelen is). Lion Castle werkt voor deze game samen met War Child: de uitgever geeft hen 5 procent van alle opbrengsten van de game.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img