More

  Uit Nu! • Traffic Jams: verkeer regelen met PlayStation VR

  Traffic Jams, de VR verkeersregel game van Little Chicken Game Company is nu uit op PlayStation VR.

  In Traffic Jams regel je het verkeer regelen. Je geeft auto’s, bussen, brommers en voetgangers het teken om te stoppen en te gaan, of om een beetje extra tempo te maken. Het doel is het verkeer zo soepel en zo snel mogelijk in goede banen te leiden.

  Van Gouda tot Tokyo

  Je loopbaan begint op een T-splitsing in Gouda. Om nachtlevels en nieuwe steden vrij te spelen moet je achievements halen. Dat kan van alles zijn: het behalen van een x aantal punten, een voorkomen van ongelukken, of juist zoveel mogelijk ongelukken veroorzaken. Soms moet je gooien met frisbees, kazen of vis. En dan zijn er nog muggen, zombies en andere monsters die je het leven zuur maken. Gekkigheid alom.

  Doe je het allemaal goed genoeg, dan mag je, naast Gouda, het verkeer regelen in Parijs, New York, Tokyo en de thuishaven van Little Chicken: Amsterdam.

  Multiplayer

  Traffic Jams heeft ook een multiplayer modus waarin de VR-speler hulp krijgt van vier anderen die spelen op mobiel. De VR-speler moet opdrachten volbrengen, en de rest moeten via hun mobieltje verkeer en zombies spawnen om dat mogelijk te maken.

  Traffic Jams is vanaf vandaag €19,99 te koop via de PlayStation Store. PlayStation Plus leden krijgen tot 9 september 25 procent korting. De game was al te koop op Steam en in de Oculus Store. Traffic Jams wordt uitgegeven door Vertigo Games.

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img