More

  Met nieuwe showcase feature legt MeetToMatch nadruk op games

  Al meer dan een decennium reizen Fedor van Herpen en Ansgar Smith van game-event naar game-event om via hun meeting-platform MeetToMatch bedrijven bij elkaar te brengen. In 2019 voegde Romy Halfweeg zich bij het team, en ook het platform werd verder uitgebouwd.

  Met alle congressen die vanwege de pandemie online gingen kreeg MeetToMatch een nieuwe toepassing: gebruikers konden niet alleen sessies toevoegen aan hun schema, de talks waren zelfs binnen het platform te kijken.

  Geïntegreerde showcase

  Onlangs heeft MeetToMatch de service uitgebreid met een showcase feature: gebruikers kunnen nu games of producten aan hun profiel toevoegen en die voorzien van tags. Andere gebruikers kunnen door middel van die tags de voor hen interessante games of producten vinden. Event organisatoren kunnen de tags gebruiken om specifieke content gegroepeerd te presenteren, bijvoorbeeld games ontwikkeld in een specifiek land of gebouwd in een bepaalde engine.

  COO Smith over het redesign: “Toen we eenmaal besloten om het platform door te laten groeien, moest het hele content management systeem op de schop. Alles wat je aan de voorkant aan functionaliteit toevoegt, heeft natuurlijk implicaties voor de achterkant. We zijn in december begonnen en hadden in april een beta versie.”

  Games op de voorgrond

  Naast de technische verbeteringen, en een visuele upgrade waarmee organisatoren nu hun eigen kleurenpalet kunnen kiezen, heeft de aanpassing volgens MeetToMatch ook inhoudelijk gevolgen: het ontdekken van games in ontwikkeling wordt een steeds belangrijker aspect van het event-platform.

  Korting voor Control-lezers

  MeetToMatch heeft voor de komende zomer een hele reeks evenementen op de agenda staan. Van San Francisco, Shanghai, Keulen tot Tokio; allemaal online, dus ook wanneer je nog niet op reis wilt kan je makkelijk deelnemen. Met promocode Control2021 krijg je 15 procent korting.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img