More

  Dit is het nieuwe bestuur van de Dutch Games Association

  De leden van de Dutch Games Association hebben vier nieuwe bestuurders benoemd, dit zijn ze (in alfabetische volgorde).

  Rafael Bidarra is de nieuwe divisiemanager Research. Bidarra is al 26 jaar verbonden aan de TU Delft waar hij momenteel het game technology research lab leidt. Bidarra doceert ook en begeleidt lessen en projecten op het gebied van video games, waaronder de Master Building Serious Games.

   

   

  Emily Jacometti, mede-oprichter en CEO van Flavour, versterkt het DGA-bestuur als divisiemanager Serious Games. Jacometti wil met gamification een positieve invloed hebben op de wereld. Als bestuurder wil ze bedrijven verbinden om te leren wat hun behoeften en wensen zijn, om op die punten actie te ondernemen.

   

   

  CoolGames CEO Laurens Rutten is aan het DGA bestuur toegevoegd als divisiemanager Entertainment. Rutten leidt CoolGames (voorheen Boostermedia) al sinds 2009 en weet alles over content voor mobiel, monetization, e-commerce, casual games en strategische samenwerkingen.

   

   

  Martijn Schenderling is general manager bij de Video Games Federation Netherlands (VGFN), een vereniging die lokaal de belangen behartigt van uitgevers als Ubisoft, Take 2 en Nintendo. In het verleden was hij onder andere Managing Director Benelux bij EA. Bij de DGA neemt Schenderling de rol van secretaris op zich.

   

   


  Het volledige bestuur

  Bidarra, Jacometti, Rutten en Schenderling vormen samen met Derk de Geus (voorzitter) Rob Hulsen (penningmeester), Adriaan de Jongh (divisiemanager Indie) en Henriët Eilander (divisiemanager Educatie) het DGA bestuur.

  (Beeld via DGA. Beeld boven het artikel: vlnr bovenste rij: De Geus, De Jongh, Eilander, Jacometti, onderste rij: Rutten, Bidarra, Schenderling, Hulsen)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img