More

  Uit Nu • Mighty Goose is de debuut-game van Blastmode

  Mighty Goose is de eerste game van Blastmode, de nieuwe studio van developer Richard Lems. Lems richtte in 2015 samen met Benjamin de Jager al studio TurtleBlaze op.

  Intergalactische premiejager

  Mighty Goose is een side scrolling run & gun shooter waarin je in de huid kruipt van een intergalactische premiejager van gelijke naam. Goose moet zijn grootste vijand de Void King zien te verslaan, maar die laat zich niet zomaar te grazen nemen. Hij Goose’s rivaal Raven, zijn vazallen en andere mechanische naarlingen er op uit om de machtige gans en zijn vrienden gevangen te nemen. Dat gevecht levert een wat Lems omschrijft als knetterharde arcade-game op.

  Multiplatform

  In een eerder interview vertelde Lems dat de game een uit de hand gelopen grapje was: “Wat een simpel demootje moest worden is nu een volledige multiplatform game.” Mighty Goose is nu uit Mighty Goose op PC via Steam (€16,97), Nintendo Switch (€16,79), PlayStation 4 (€16,99), Xbox One (€19,99), en via backwards compatibility ook te spelen op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

  Wedstrijdjes

  Om de release te vieren organiseert uitgever Playism verschillende wedstrijden. Er is een speedrun contest: de persoon die de speedrun build het snelst weet door te spelen wint een Switch en een key voor de game. Ben je een wat minder gehaast type, dan is de fanart contest misschien meer je ding. Ook daarmee valt een Switch te winnen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img