More

  Pearl Abyss betrekt nieuw Europees hoofdkantoor in Amstelveen

  Het Zuid Koreaanse Pearl Abyss zocht een locatie voor het Europese hoofdkantoor. Ze kozen voor Amstelveen.

  Pearl Abyss is developer en uitgever van MMORPG Black Desert. Wellicht dat er dan nog niet gelijk een belletje rinkelt, maar onder liefhebbers van het genre is het zeker geen onbekende. De game wordt wereldwijd door 40 miljoen spelers gespeeld en genegeerde sinds de launch in 2016 meer dan $2 miljard omzet.

  Vanaf heden wordt de Europese Black Desert markt vanuit Nederland ondersteund. Maar ook het uitgeven van nieuwe Pearl Abbys titels als Crimson Desert, DokeV en Plan 8 op de Europese markt gebeurt vanuit Amstelveen.

  Lybee Park, Vice President bij Pearl Abyss Europe, over de opening van het nieuwe kantoor: “Onze Europese fans zijn erg belangrijk voor ons, en we geloven sterk in de toegevoegde waarde van een fysieke aanwezigheid in de regio. Met de oprichting van Pearl Abyss Europe willen we de best mogelijke service verlenen aan onze spelers, en een team van experts bouwen dat de lancering van onze toekomstige line-up ondersteunt.”

  Waarom ze voor Nederland hebben gekozen vertellen ze niet. Wellicht heeft het te maken met het feit dat een andere grote Zuid Koreaanse speler, PUBG, drie jaar geleden al in Nederland neerstreek.

  Beeld: Black Desert

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img