More

  Dit is de Indigo Showcase 2021 selectie

  Dutch Game Garden heeft de game-selectie voor Indigo 2021 bekendgemaakt. Ook dit jaar is de showcase virtueel, maar wel in een iets andere vorm dan vorig jaar: GlitchKraft, TeamWALL, ShannaNinaNL en Rami Ismail spelen de de geselecteerde games op hun Twitch-kanaal. Tijdens de streams zijn de developers aanwezig om meer te vertellen over de games, en om vragen van het publiek te beantwoorden. Omdat alle developers op locatie aanwezig moeten zijn bestaat de selectie louter uit Nederlandse en Belgische games, en is het aantal games beperkt tot 25.

  De selectie (in volledig willekeurige volgorde):

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img