More

  Uit Nu! • Help je vruchtenvriendjes uit de puree in Fruit Friends

  Verzekeraar Univé voorkomt het liefst zoveel mogelijk schade. Maar hoe wijs je mensen nou op een leuke manier op de gevaren in en om het huis? Lion Castle had het antwoord: een mobiele game.

  Help ze uit de puree

  In Fruit Friends moet de speler allerlei potentieel gevaarlijke situaties zien te voorkomen. Brandende kaarsen bij het gordijn moeten gedoofd worden, als het onweert moeten de stekkers uit het stopcontact, doe deuren en ramen op slot als je weggaat, en leeg het filter van je droger voor het ding in de fik vliegt. En zo is er nog een aantal andere mini-games die je tot een goed einde moet zien te brengen, uiteraard allemaal onder tijdsdruk. Mislukt dat drie keer, dan ben je af.

  Elke maand een winnaar

  Je kan Fruit Friends in je eentje spelen om te proberen om de beste van je provincie, of het hele land, te worden. Elke maand maken de top spelers kans op een echte prijs. In de multiplayer kan je het opnemen tegen je vrienden.

  Fruit Friends is gratis te downloaden in de Apple App Store en op Google Play.

  Dumb Ways to Die

  Als het idee je bekend in de oren klinkt, dat klopt: Lion Castle vond de inspiratie voor Fruit Friends in Dumb Ways to Die. Laatstgenoemde game werd in 2012 door openbaar vervoerder Metro Trains Melbourne uitgebracht om mensen te wijzen op gevaren op het spoor, en in de rest van de wereld.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img