More

  Uit Nu! • Paladin lanceert Cut the Rope Remastered

  Apple heeft meer dan 30 nieuwe Arcade games aangekondigd, waaronder Cut the Rope Remastered van Paladin Studios. Paladin Studios? Ja, Paladin Studios!

  Apple slaat een nieuwe weg in met Apple Arcade. Naast de nieuwste exclusives zijn de categorieën ‘Timeless Classics’ en ‘App Store Greats’ aan de abonnementsservice toegevoegd. Dit zijn ‘oude’ games, al dan niet in een nieuw jasje.

  Cut the Rope

  Een van die klassiekers is Cut the Rope Remastered, ontwikkeld door Paladin Studios. In deze 3D remaster mogen spelers weer touwtjes doorknippen om Om Nom aan snoep te helpen. De game bestaat uit de meest populaire levels van de oude game, maar ook een flink aantal gloednieuwe, in Den Haag bedachte, levels. Paladin ontwikkelde de game in opdracht van Apple, in samenwerking met de originele developer Zeptolab.

  Meest internationale Paladin game

  “Het is ons eerste volledige werken-op-afstand-project,” zegt Paladin CEO Kay Gruenwoldt. “Het is ook het meest internationale Paladin project ooit, met medewerkers in Nederland, Denemarken, India en helemaal in Chili.”

  Cut the Rope Remastered is gratis beschikbaar via Apple Arcade (als je een abonnement hebt).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img