More

  Uit Nu! • Waan je in het België van de 17e eeuw in Black Legend

  Developer Warcave vond de inspiratie voor turn based strategy RPG Black Legend in de lage landen van honderden jaren geleden.

  De Black Legend wereld en alle inwoners zijn geïnspireerd op het België en Nederland van de 17e eeuw. Als speler leid je een groep huurlingen door het vervloekte Grant om het verzet te helpen bij het verslaan van de dodelijke sekte van alchemist Mephisto. Al dwalend door de stad kom je overal zijn handlangers tegen. Of jouw bende de strijd overleeft hangt niet alleen af van je strategisch inzicht; je moet tevens aan de gang met alchemie-systeem van de game. Dit onderdeel van de game vindt z’n oorsprong in de echte wereld van de natuurfilosofie van eeuwen her.

  Black Legend is voor €29.99 te koop voor PC (Steam en GOG), PlayStation 4, Xbox One en Switch. Via backwards compatibility is de game ook te spelen op PlayStation 5 en Xbox Series X. De game is beschikbaar in Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Chinees, Nederlands, Japans en Koreaans.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img