More

  Uit Nu! • Werp licht op het Sanity of Morris mysterie

  Alterego Games heeft een nieuwe game afgeleverd. Sanity of Morris is een adventure game met psychologische horror twist.

  Sanity of Morris vertelt het verhaal van John Morris. Tijdens de zoektocht naar zijn vader wordt Morris geconfronteerd met situaties die moeilijk te begrijpen of zelfs te geloven zijn. Aan de speler de taak om met een zaklamp letterlijke en figuurlijke licht te werpen op dit mystery. Daarmee loop je wel het risico om door je vijanden ontdekt te worden.

  Bij development van Woven liep developer Alterego Games tegen een flink aantal uitdagingen aan, maar gelukkig verliep development van Sanity of Morris een stuk soepeler: het duurde maar een jaar om de game te ontwikkelen.

  Sanity of Morris is voor €14,99 te downloaden voor PC (Steam), PlayStation 4 en Xbox One en Series S|X.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img