More

  Uit Nu! • Saviors of Sapphire Wings en Stranger of Sword City Revisted

  Het Rotterdamse Codeglue heeft weer een nieuw port-project opgeleverd: de Saviors of Sapphire Wings / Stranger of Sword City Revisited bundel voor PC en Nintendo Switch.

  Saviors of Sapphire Wings was al uit als titel voor de PS Vita, maar die game was tot nu toe alleen maar in het Japans beschikbaar. Stranger of Sword City Revisted is een uitgebreide versie van het in 2014 in Japan uitgebrachte Stranger of Sword City, waarvan de Engelse versie in 2016 uitkwam op Steam. Alle uitbreidingen van Stranger of Sword City Revisted zaten al in de PS Vita versie van Stranger of Sword City die ook in 2016 kwam. Deze versie van de game heeft Codeglue dus nu naar PC geport, waarmee het cirkeltje rond is.

  Saviors of Sapphire Wing en Stranger of Sword City Revisted worden als bundel verkocht. Op Steam en in de Nintendo eShop kost de bundel €49,99. Voor datzelfde bedrag tik je ook een fysieke kopie van de game op de kop bij je online of lokale of  game-winkel. Wil je echt wat speciaals, dan koop je op de website van de publisher voor £ 62,49 een Collector’s Edition.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img