More

  The Falconeer genomineerd voor een BAFTA

  The Falconeer is genomineerd voor de prestigieuze BAFTA Games Awards. De game van solo developer Tomas Sala maakt kans op de award voor Best Debut.

  BAFTA staat voor British Academy of Film and Television Arts, een organisatie die de beste films, televisie én games voor het voetlicht brengt; zowel producties uit het Verenigd Koninkrijk als internationaal. De BAFTA Games Awards zijn onderdeel van het London Games Festival.

  In 1999 was IJsfontein de eerste Nederlandse studio die een BAFTA wist te winnen. Daarna moesten we tot 2014 wachten voor een volgende Nederlandse nominatie: Ridiculous Fishing van Vlambeer. Helaas wisten zij de nominatie niet de verzilveren. Dat lukte Guerrilla in 2018 wel, hetzelfde jaar dat ook het Vlaamse Larian Studios een BAFTA binnen wist te slepen.

  De winnaars van de 2021 BAFTA Games Awards worden op 25 maart in een live stream bekendgemaakt.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img