More

  Deliver Us the Moon wint NAVGTR award

  Deliver Us the Moon van KeokeN Interactive wist maar liefst acht nominaties binnen te slepen voor de National Academy of Video Game Trade Reviewers Awards. Daarmee had de game er meer dan bijvoorbeeld Call of Duty: Black Ops Cold War, Assassin’s Creed Valhalla en Hades.

  De nominaties van Deliver Us the Moon waren voor categorieën in control design, gameplay design, sound design, muziek en het verhaal. In nagenoeg elke categorie moest de Nederlandse indie-titel het opnemen tegen blockbusters als Ghost of Tsushima en The Last of Us II. Helaas legden ze het daar tegen af, maar KeokeN wist wel de award voor ‘Outstanding Game, Special Class’ te winnen.

  De winnaars van NAVGTR awards worden bepaald door reviewers, journalisten, analisten en influencers. Onder andere vertegenwoordigers van Destructoid, Game Informer, GamesIndustry.biz, Gamespot, IGN, New York Times, Nintendo World Report, USA Today, Venture Beat, Wired News en honderden andere media brachten hun stem uit. Met 14 awards werd Ghost of Tsushima de grote winnaar. Klik hier voor een overzicht van alle winnaars.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img