More

  Bungie opent kantoor in Amsterdam

  Bungie heeft vandaag plannen voor een flinke uitbreiding aangekondigd. Als onderdeel van de expansie openen ze een kantoor in Amsterdam.

  De Halo en Destiny developer heeft grootse groeiplannen. Ze breiden hun studio in Bellevue (Verenigde Staten) flink uit, en ze openen een eerste internationale kantoor in ons eigen Amsterdam. De opening van dit nieuwe kantoor staat gepland voor 2022 en zal de basis zijn voor Bungie’s groeiende publishing en marketing divisies. Waar in de hoofdstad het kantoor precies komt en hoeveel mensen er gaan werken is nog niet bekend.

  De uitbreidingen beperken zich niet alleen tot vierkante meters. Onder leiding van Mark Noseworthy (Vice President) en Luke Smith (Executive Creative Director) wordt het Destiny Universe naar andere media gebracht. Jonny Ebbert (Chief Creative Officer) en Zach Russell (General Manager Incubation) werken aan nieuw IP, waarvan het eerste resultaat nog voor 2025 uitkomt.

  (Beeld: Destiny)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img