More

  Uit Nu! • Nuts is een mysterieus avontuur over eekhoorns

  In Nuts, de nieuwe game van Jonatan ‘Joon’ Van Hove, onderzoek je het mysterieuze leven van eekhoorns.

  In het narratieve surveillance avontuur trek je als onderzoeker diep de Melmoth Forest in om de gangen na te gaan van een groep eekhoorns. Overdag breng je je camera in gereedheid om ’s avonds te kijken wat de pluimstaarten allemaal hebben uitgevroten. Waar verstoppen ze hun nootjes? Welke verwarrende routes bewandelen ze? En waarom doen ze zo raar…

  Al het beeld dat je verzamelt kam je door voor de informatie die je nodig hebt om je missie te voltooien. Het bewijs dat je vindt stuur je door naar Dr Nina Scholz, je baas die achter is gebleven bij het onderzoeksinstituut. Samen ontrafelen jullie het geheim van de eekhoorns.

  Joon is een Belgische developer die tegenwoordig in IJsland woont. Hij ontwikkelde Nuts samen met Pol, Muuutsch, Char en Torfi.

  De game is beschikbaar op Apple Arcade, Steam (€16,79), de Nintendo eShop (€19,99), Itch.io ($19,99) en de Humble store (€16,79).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img