More

  Uit Nu! • We Were Here gratis te downloaden voor PlayStation

  Het avontuur begon in februari 2017, toen een groep studenten van de Hogeschool Rotterdam We Were Here gratis uitbracht op Steam. Vier jaar later groeit de serie nog steeds.

  Na het gratis eerste deel werkt Total Mayhem Games nog steeds aan de game en nieuwe releases. Er zijn inmiddels twee sequels uitgebracht: We Were Here Too en We Were Here Together. De hele serie kwam als eerste uit voor PC. Sinds juni vorig jaar zijn alle drie de games ook te spelen op Xbox One, en vanaf 23 februari kunnen PlayStation spelers ook puzzelen in Castle Rock. Om dit te vieren is het eerste We Were Here deel tijdelijk gratis te downloaden in de PlayStation Store.

  Total Mayem Games Managing Director Lucia de Visser over de gratis verrassing: “We Were Here verbindt mensen. Helemaal in tijden waarin Covid-19 dwingt tot gescheiden zijn en isolatie, doet het mensen goed om samen te verkennen, puzzels op te lossen, en simpelweg contact te hebben met anderen. Daarom zijn we zo blij dat we de eerste We Were Here gratis aan kunnen bieden aan iedereen op PlayStation.”

  Hoeveel de We Were Here games gaan kosten is nog niet bekend. Wel heeft de developer laten weten dat er een bundel komt waarmee spelers alle drie de games met korting kunnen kopen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img