More

  Uit Nu! • Bart Bonte gaat deze keer voor Pink

  Bart Bonte heeft er weer een nieuwe kleurengame bij. Deze keer gaat de Belgische developer voor Pink.

  “Er is niet echt een reden waarom roze nu aan de beurt is,” zegt Bonte. Maar als ik eenmaal een kleur gekozen heb, doe ik ook mijn best om het ganse plaatje te doen kloppen. De muziek die ik componeer bepaalt altijd voor een heel groot deel de mood van mijn games. Ik heb gekozen voor een luidruchtige rozetint die ik associeer met neon verlichte eighties synth-klanken en uiteraard passen flamboyante flamingo’s daar perfect bij.”

  De kleurenreeks begon met Bonte’s favoriete kleur Yellow, waarmee hij in de prijzen viel bij de Google Play Indie Contest. Met meer dan 6 miljoen downloads is het nog steeds Bonte’s grootste kleurensucces. Daarna volgden Red, Black, Blue en Green, die gezamenlijk goed zijn voor nog eens miljoenen downloads. Recent heeft ook Apple de kleurenpuzzels van Bonte ontdekt, en Green is al meerdere keren gefeatured, waaronder als Game of the Day.

  De gameplay in Pink is hetzelfde als bij de andere kleuren puzzelgames: maak in elk van de 50 levels het scherm volledig roze. In ieder level moet dat weer op een andere manier. Lukt het even niet? Dan krijg je in ruil voor het kijken van een advertentie een hint. Of je betaalt eenmalig €1,99 voor de premium versie, dan krijg je alle hints zonder advertenties.

  Pink is gratis te downloaden in de App Store en op Google Play.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img