More

  Ondanks lockdown toch Global Game Jam in Nederland en België

  Op 27 januari start de 13e editie van de Global Game Jam. Volledig online, en dat heeft gevolgen voor het aantal locaties waar je kan jammen. In Nederland zijn dat er dit jaar drie, België telt er twee.

  Onder de naam Global Game Jam NL hebben een aantal Nederlandse organisatoren de handen ineen geslagen. Ze hopen door het wegvallen van geografische obstakels de Nederlandse game-industrie dichter bij elkaar te brengen. Er wordt uiteraard gejammed. Daarnaast is voor de jammers een Discord-server en een Twitch-stream met talks. Deelname kost €10. Daarvoor krijg je toegang tot de Discord-server en een goodie bag met t-shirt.

  Binnen de Dutch Game Garden wordt er door een kleine groep mensen op een relaxt tempo gejammed. Alleen mensen die voor een in de DGG gevestigd bedrijf werken mogen meedoen. MediaMonks organiseert net als voorgaande jaren een jam die alleen toegankelijk is voor het eigen personeel.

  In België worden er online game jams georganiseerd vanuit Mons en Luik. Op beide plaatsen wordt er volgens de Global Game Jam website Frans en Nederland gesproken.

  Voorzover we kunnen zien is het voor alle locaties nog mogelijk om je aan te melden.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img