More

  Uit Nu! • Van de waterglijbaan als Milan Knol (of een andere social media ster)

  Slide Stars is een waterglijbaanavontuur waarin je je op een van de 20 verschillende glijbanen naar beneden stunt. Dat doe je niet als je eigen gewone zelf, maar als Milan Knol, Freek Vonk, Brent Rivera, Kat Wonders, of een van de andere social media sterren die hun naam aan de game hebben verbonden.

  En wanneer je influencers in je game hebt, dan vertellen die daar natuurlijk graag over. Zo deelde Milan Knol op zijn Youtubekanaal een video over zijn bezoek aan de studio tijdens development van de game.

  Ook verkoopt Knol de boxed game met hemzelf op de cover in zijn eigen webshop. Freek Vonk doet hetzelfde met zijn gepersonaliseerde SKU.

  De game is ontwikkeld door Triangle Studios, die eerder waterglijbaangame Uphill Rush voor mobiel maakte. De game wordt uitgegeven door het eveneens Nederlands Lion Castle.

  Slide Stars is voor €39,99 te downloaden in de Nintendo eShop, de Windows Store en de PlayStation Store. De boxed versie kan je voor dezelfde prijs vinden bij je favoriete game-winkel en dus in de webshops van verschillende influencers.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img