More

  Uit Nu! • Nederlandse port-helden remasteren ‘No More Heroes’

  Eigen games maakt Engine Software niet veel meer, maar ze porten er flink op los in Doetinchem. Soms wel met twee games tegelijk.

  Engine werkte al eerder samen met Goichi Suda (ook bekend als Suda51) voor de remaster van killer7  Dat beviel kennelijk goed, want de Japanse developer en zijn studio Grasshopper Manufacture klopten weer bij Engine aan. Dit keer voor de remaster van twee No More Heroes-titels.

  Om iedereen vast op te warmen voor de No More Heroes III-release van volgend jaar zijn de prequels No More Heroes en No More Heroes 2: Desperate Struggle en uitgebracht op de Nintendo Switch. Beide ports zijn ontwikkeld door Engine Software.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img