More

  Groningse coöperatie Game Bakery is verhuisd

  Groningse coöperatie Game Bakery opende in 2016 de deuren. Nu is het tijd voor de volgende fase en daarbij hoort een nieuwe locatie.

  Game Bakery voorzitter Gerben Grave is blij met de verhuizing. “Het voelt ontzettend goed om op een nieuwe stek te zitten. De vorige plek was destijds een ideale plek om de Game Bakery te starten, maar met deze verhuizing zijn we een nieuwe fase ingegaan en zijn we tevens in staat om meer ons eigen stempel op het pand te drukken. Zo kunnen we er echt een hoofdkwartier van maken en daar kijken onze leden erg naar uit.”

  Van de 17 bedrijven zijn er 16 meeverhuisd. “Er is één bedrijf dat in korte tijd enorm is gegroeid, en zij hebben dit moment gekozen om een eigen kantoor te betrekken,” legt Grave uit. In het nieuwe pand zijn 40 werkplekken in diverse gedeelde kantoren met elk 8 bureaus. Er wordt nog gekeken of er nog verbouwd kan worden om ook 4-persoonskantoren te realiseren.

  Er werken normaliter 25 personen bij de bedrijven van de coöperatie, maar vanwege de coronacrisis ligt dat aantal momenteel lager. “Het was ook een uitdaging om tijdens de crisis met alle maatregelen die gelden de verhuizing soepeltjes te laten verlopen,” zegt Game Bakery bestuurslid Kjell Neumann. “Maar we hebben een enthousiaste en welwillende community en dat maakt alles gemakkelijker.”

  Als het weer mogelijk is zal Game Bakery ook in het nieuwe pand weer evenementen op lokatie organiseren.

  Beeld: Het nieuwe Game Bakery kantoor

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img