More

  Uit Nu! • Puzzel je langs dodelijke schijven in Disc Room

  Disc Room, de nieuwe game van Kitty Calis en Jan Willem Nijman komt vandaag uit voor PC en Switch. Calis en Nijman ontwikkelden de game samen met Terri Vellmann en Doseone.

  Disc Room speelt zich af in het jaar 2089. In de baan van Jupiter is een gigantische schijf verschenen. Er wordt een internationaal team van wetenschappers samengesteld om uit te zoeken wat het ding is. Het buitenaards object blijkt een val. De wetenschappers puzzelen zich van kamer naar kamer gevuld met dodelijke schijven om het geheim van de schijf te ontrafelen.

  De gelijknamige Humble exclusive uit 2016 vormde het basisidee, maar verder is alles helemaal nieuw aan de game. En waar de oude Disc Room echt een arcade game was, vraagt deze nieuwe game niet alleen het een en ander van je reflexen, maar ook van je puzzelbrein.

  Disc Room is voor €14,99 te koop op Steam, de Epic Game Store en Nintendo Switch.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img