More

  Uit Nu! • Interstellar Rift na vijf jaar uit early access

  Versie 1.0 van Interstellar Rift van Split Polygon is een feit. Hiermee eindigt de early access periode die maar liefst vijf jaar duurde.

  Interstellar Rift is een open open world starship simulator, waarin je het sterrenstelsel verkent en verovert in een door jezelf ontworpen ruimteschip. Maar je bent niet alleen in het gigantische hemelruim. Andere spelers kunnen lid worden van jouw bemanning en je helpen, maar ze kunnen ook een eigen vloot opzetten en proberen je te verslaan.

  Dat is een hele hoop game voor een team van vijf mensen, en development heeft dan ook even geduurd. Het idee ontstond al in 2012, in 2014 deelde Split Polygon de eerste video van de game, en in 2015 kwamen ze via Greenlight op Steam terecht. Na vijf jaar early access is versie 1.0 eindelijk een feit. De transformatie van versie 0.1 naar 1.0 zie je in de video hieronder.

  Het verlaten van de early access fase wil niet zeggen dat de game af is. De developer blijft de game verder ontwikkelen, maar nieuwe content komt vanaf nu in grotere patches en niet meer om de week.

  Interstellar Rift is voor €17,99 te downloaden op Steam.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img