More

  Uit Nu! • Ary and the Secret of Seasons is uit op PC en console

  Het was volgens eXiin oprichter Sébastien Le Touze op het laatst nog spannend of ze het gingen redden, maar het is de Belgische developer gelukt: Ary and the Secret of Seasons is uit op PC en console.

  De game draait om Aryelle (die door iedereen Ary wordt genoemd), de ietwat impulsieve dochter van Gwenn, de Beschermer van de Winter. De game volgt Ary op haar reis van door de wereld van Valdi. Het jonge meisje heeft zich aangesloten bij de Wachters der Seizoenen, een organisatie die van oudsher door mannen wordt geregeerd.

  Als Winterwachter kan Ary de seizoenen naar haar hand zetten en daarmee haar omgeving manipuleren. Door het beheersen van de jaargetijden lost Ary puzzels op, overwint ze obstakels en verslaat ze vijanden, om zo de seizoenen van Valdi te herstellen.

  Ary and the Secret of Seasons is voor €39,99 te koop voor PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en je favoriete gamewinkel. Voor het porten van de game naar andere platforms kreeg eXiin hulp van Vlaamse developer Fishing Cactus.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img