More

  Nederlandse uitgever Lion Castle komt met nieuwe games van eigen bodem

  Uitgever Lion Castle Entertainment is opgericht door Ronnie Nelis, eveneens oprichter en voormalig CEO van developer Team6. Ze brachten al Super Street: The Game en Super Street: Racer uit, allebei Team6 games. Binnenkort komen daar twee nieuwe in Nederland ontwikkelde titels bij.

  Speed 3: Grand Prix

  Speed 3: Grand Prix is een arcade racer waarin spelers in hun favoriete auto het snelst naar de finishlijn crossen. Dat kan op een echt circuit, maar ook in een woestijn in Amerika of de straten van Tokio. De game wordt door Lion Castle in-house ontwikkeld.

  De Switch-release – zowel digitaal als in een doosje – van de game staat gepland voor november van dit jaar. De game is nu te pre-orderen voor 39,99. De PS4 en Xbox One release volgen op een later moment.

   

  Slide Stars

  In Slide Stars is een waterglijbaanavontuur waarin je je op een van de 20 verschillende glijbanen naar beneden stunt. Dat doe je niet als je eigen gewone zelf, maar als Milan Knol, Freek Vonk of een van de andere social media sterren die hun naam aan de game hebben verbonden. Slide Stars wordt ontwikkeld door Triangle Studios, die eerder waterglijbaangame Uphill Rush voor mobiel maakte.

  Ook de release van Slide Stars staat voor november gepland voor de Switch en PlayStation 4, digitaal en fysiek. Op beide platforms kost de game 39,99.

  Beeld: Speed 3: Gran Prix

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img