More

  Uit Nu! • Red het regenwoud met Birthplace

  Little Chicken Game Company en Studio Birthplace ontwikkelden Birthplace de game. Hiermee kan je met je mobiel het regenwoud redden.

  Bij Studio Birthplace zien ze dat het helemaal misgaat en dat we de natuur overal op de planeet om zeep helpen. Ze vinden het hun verantwoordelijkheid als mens en kunstenaar om daar aandacht aan te besteden. Onder andere in de vorm van een mobiele game die wordt ontwikkeld door Little Chicken.

  Breng de dieren terug

  ​Birthplace is een strategy game waarin de speler een orang utan en een jongetje helpt bij het herstellen van het regenwoud. Als het regenwoud groeit komen ook de dieren weer terug, zoals Stripes, een tijger die mensen die illegaal komen kappen wegjaagt, of Splash de olifant die brandjes kan blussen. 

  Als speler help je het jongetje ook om de het restaurant van zijn oma opnieuw op te bouwen, zodat ze daar maaltijden kan verkopen, gemaakt van vruchten uit het regenwoud. Het begin van een duurzame economie waardoor het herstel van het ecosysteem nog sneller gaat.

  Softlaunch

  Birthplace is in Nederland en de Filipijnen gratis te downloaden in de Apple App Store en op Google Play. De wereldwijde release staat gepland voor oktober. De game heeft in-app purchases waarmee echte herbebossingsprojecten worden ondersteund.

  https://youtu.be/M8SgCoVYbHo

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img