More

  Uit Nu! • Marvel’s Avengers werd gedeeltelijk gemaakt in Utrecht

  Wellicht een onverwachte Uit Nu!, maar Marvel’s Avengers van Crystal Dynamics en Square Enix  is gedeeltelijk ontwikkeld in Utrecht.

  Nixxes is al jaren de vaste development partner van Crystal Dynamics, waarbij games tegelijkertijd worden ontwikkeld door studios wereldwijd, waaronder Nixxes. Wat er precies in Nederland aan is gewerkt is niet bekend. In ieder geval de PC-versie, want op de Steam-pagina wordt Nixxes als developer vermeld, naast Crystal Dynamics en Eidos-Montréal. Voor de andere platforms is het straks in de credits speuren naar Nederlandse namen.

  Marvel’s Avengers is een third-person action-adventure game waarin je in single player of in online co-op (met maximaal drie andere spelers) de wereld moet redden van allerlei naarlingen. Bekende helden in de game zijn onder andere Captain America, Iron Man, Black Widow, Thor, De Hulk en Ms. Marvel, maar er worden gaandeweg nieuwe content toegevoegd, waaronder Heroes.

  Marvel’s Avengers is te koop op via Steam, de PlayStation Store, de Microsoft Store, Google Stadia en bij de lokale game-winkel. Prijzen liggen tussen de €59,99 en zo’n €230, afhankelijk van het platform en de editie waar je voor kiest.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img