More

  Uit Nu! • Godhood: van identiteitscrisis naar volledige release

  Na een jaar early access heeft Abbey Games genoeg gesleuteld aan Godhood en de game beleeft z’n volle release.

  De early access periode was niet makkelijk. “Toen we Godhood in early access uitbrachten had de game een beetje een identiteitscrisis,” zegt Abbey’s Manuel Kerssemakers. “Development was een uitdaging en we zijn onderweg obstakels tegengekomen, waaronder het inkrimpen van onze studio. Met een minimale bezetting en een enorme hoeveelheid vertrouwen hebben we Godhood kunnen maken tot wat we wilden: een niche, maar volledig originele religie management game. We willen alle spelers bedanken die update na update terug bleven komen, en ons steunden met hun opbouwende kritiek!”

  In Godhood creëert de speler zijn of haar eigen religie op basis van ruim 50 basis principes en 25 tradities. Met overkoepelende geboden bepalen ze de richting en beleving van hun geloof, van door waanzin gedreven sektes of op vredelievende gelovigen. Als godheid stuurt de speler zijn of haar discipelen op pad om meer zieltjes te winnen.

  Godhood is voor €24,99 te koop op Steam en GOG. Klik hier voor een overzicht van alle wijzigingen die de game heeft doorgemaakt in de early access periode.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img