More

  Uit Nu! • Ronimo’s nieuwe game Blightbound uit in early access

  Nog geen drie maanden na de aankondiging is Blightbound van Ronimo Games uit in Steam Early Access.

  Blightbound is een multiplayer dungeon crawler waarin drie helden van hun veilige berg af moeten komen om samen de gruwelen van de mysterieuze Blight-mist het hoofd te bieden. Ronimo heeft een duidelijk beeld voor de titel voor ogen: een snelle co-op game met een donker en sombere uitstraling. Uitdagend en tegelijkertijd toch toegankelijk. De early access periode helpt hen om samen met de community de beste versie van die visie neer te zetten.

  Blightbound is te spelen als online multiplayer en met vrienden thuis op de bank. Er zijn op dit moment 6 dungeons, 9 helden, en het crafting systeem, maar daar wordt gaandeweg flink wat content aan toegevoegd. Vóór de release van versie 1.0 staan er in ieder geval twee updates gepland. De early access fase gaat ongeveer een jaar duren.

  Blightbound is te koop op Steam voor €19,99. Tot 5 augustus krijg je 10 procent korting op de game, en  als je heel snel bent kan je de komende uren een 3-pack kopen voor €27,99.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img