More

  Aankondiging nieuwe Team Reptile-game gaat viraal

  Team Reptile, developer van onder andere Lethal League, heeft hun nieuwe game Bomb Rush Cyberfunk aangekondigd. En dat ging niet ongemerkt voorbij.

  De tweet met de aankondiging is inmiddels al meer dan 100.000 keer geliked en ruim 41.000 keer geretweet. De video heeft op het moment van schrijven 2,3 miljoen views, en de trailer is op YouTube al bijna 57.000 keer bekeken. En alle deze cijfers lopen nog op.  En volgens Tim Remmers, oprichter van Team Reptile, was dit slechts bedoeld test tweet.

  Als je je afvraagt waarom Bomb Rush Cyberfunk zo enthousiast wordt ontvangen: combineer de populariteit van Team Reptile met die van Jet Set Radio, en voeg daar originele JSR-componist Hideki Naganuma aan toe.

  Bomb Rush Cyberfunk komt volgend jaar uit op meerdere platforms. Wanneer precies en op welke platforms is nog niet bekend. Op Steam kan je de game in ieder geval alvast wishlisten.

   

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img