More

  Uit Nu! • Azerion brengt Atari klassiekers opnieuw uit

  Azerion heeft vijf Atari-klassiekers nieuw leven ingeblazen. De HTML5-versies van de games zijn nu te spelen op mobiel en online.

  Het Nederlandse Azerion en het Franse Atari hebben de handen ineen geslagen om Asteroids, Breakout, Pong, Centipede en Missile Command opnieuw uit te brengen. Iedereen met een mobieltje of een ander apparaat met internetaansluiting kan de vijf klassiekers spelen.

  Goede samenwerking

  Jean-Marcel Nicolai, Chief Operating Officer bij Atari is blij met het resultaat: “Het Azerion-team heeft alles wat onze games al jaren geliefd maakt perfect weten vast te leggen, en tegelijkertijd elke titel aangepast om naadloos te werken op ieder apparaat met toegang tot het internet, of het nu PC, Mac, Linux of mobiel is.”

  Azerion is trots op de samenwerking. “Atari is een belangrijke speler als het gaat om games en het feit dat ze het ons hebben toevertrouwd om hun iconische titels een nieuw leven te geven, toont aan dat ze geloven in ons vermogen om HTML5-games succesvol te maken. We zijn erg blij dat we met onze expertise aan deze samenwerking kunnen bijdragen,” aldus Erol Erturk, Executive VP Games & Strategic Partnerships bij Azerion.

  Nederland en Noorwegen

  Op dit moment zijn de games alleen nog beschikbaar voor spelers in Noorwegen en in Nederland. In Noorwegen speel je via de Telenor Spill mobiele app. In Nederland kan je de games spelen via het Playtime portal, een abonnementsservice waarvoor je €4,99 per maand betaald (de eerste maand mag je gratis proberen). Azerion brengt de abonnementsservices, inclusief de Atari-games in de komende maanden uit in meer landen.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img